Home / Archief berichten / Leidse Stijl op de kunstroute Leiden

Leidse Stijl op de kunstroute Leiden

Kunstroute Leiden 24 en 25 september 2016. Kunstproject the blackbox: op zoek naar de mentor.
Leidse Stijl en Studio Moio veranderen de Breezaal (de meest authentieke zaal van de Stadsgehoorzaal aan de Breestraat) in een spannend verhaal met een lastige boodschap. Door de zeer uiteenlopende combinaties van kunstuitingen ontstaat er een 'totaal kunstwerk' waar doorlopend iets te zien en te beleven is. Een kunstproject dat nooit af zal zijn, en dat is mooi.

Wat is er dan allemaal? Van anonieme kunstwerken tot het 'Diner voor gelukszoekers' van Roos Tulen, je kunt gewoon even kijken en met kunstenaars van gedachten wisselen over hun werk. Even op de bank bij Frans Willemsen en Wim Kuin. Meebouwen aan Dreamcity 2.0  van Annelies Brakkee wordt een boeiende ervaring. Het werk dat Ahlem maakte tijdens de eerste Human Night is te bewonderen. Je moet zeker even stilstaan bij de tekeningen van Vlindertje. Heel bijzonder zijn de foto's van Patricia Nauta, haar boekje over de kinderen van de Wassenaarseweg, is weer te koop bij ons! En wat heeft de blackbox opgeleverd?

Zaterdag 24 september wordt de expositie geopend met een optreden, 13.15 uur van een zeer beginnend koor ' Nieuw Leiden ' syrische statushouders en hun mentoren. Er is om 14 uur de theatergroep Vlucht. Om 15.00 uur een bijzondere workshop van Wouter Mol en Maartje Gillissen.... En om 16.00 weer even op de bank.

Zondag 25 september om 14.00 uur en 15.30 start het Diner voor gelukszoekers van Roos Tulen, pas afgestudeerd aan Willem de Koningacademie en zeer interessant om mee te ervaren, hoe maak je van je werken met vluchtelingen een kunstwerk.
kom het en beleef dit totaal kunst werk in wording.

breezaalBreezaal: sfeervolle ambiance

Check Also

23 en 24 september kunstroute Leiden 2017

Gerelateerd