Home / Cultuur / Museum De Lakenhal presenteert 24e Kunstroute Leiden in 2018

Museum De Lakenhal presenteert 24e Kunstroute Leiden in 2018

Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 staat Leiden in het teken van de jaarlijkse Kunstroute. Dit jaar met maar liefst 155 deelnemers op 76 locaties. Voor de 24e keer krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen bij professionele kunstenaars in Leiden. Museum De Lakenhal geeft met de Kunstroute Leiden beeldende kunst in alle soorten en maten een podium; van schilderkunst tot keramiek, van fotografie tot hedendaags design, van beeldhouwwerken tot innovatieve kunst.

Informatie over de deelnemers en de route is te vinden op deze site en via de webapp op mobiele telefoon of tablet. De papieren Kunstroutegids is vanaf 10 september 2018 beschikbaar bij het startpunt Old School (Pieterskerkhof 4A Leiden, open op vrij/zat/zon) en bij de VVV en Galeriecafé Leidse Lente.

Voor de laatste informatie: klik op de nieuwsbalk aan de bovenkant van deze pagina!

Het is ieder jaar weer een bijzondere ervaring om in de ateliers het werkproces van de kunstenaars direct te kunnen volgen. De Kunstroute biedt ook een unieke gelegenheid om in het atelier direct werk van de betrokken kunstenaars aan te kopen.

Startpunt

Old School is dit jaar de centrale locatie van de route. Gedurende het Kunstrouteweekend worden hier, op Pieterskerkhof 4A in Leiden, de gratis routegids en aanvullende informatie verstrekt. De deelnemende locaties zijn op beide dagen tussen 12.00 en 18.00 uur te bezichtigen.

Check Also

Bezoek de expositie

‘Apocalyps Nu’ is nog t/m 19 oktober 2018 gratis te bezoeken op Stationsweg 33 in …